Vinaora Visitors Counter

1280099
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
36
543
2562
819604
6151
19607
1280099

Your IP: 3.238.225.8
2022-08-11 00:48

Een jaar ten einde

Een jaar is ten einde gekomen. Negen jaar geleden waren we genoodzaakt de distributie van het Heijstek familie magazine te beëindigen. Sindsdien communiceren wij met u via deze website. In die tijd publiceerden wij meer dan 400 keer op dit platform. Veelal in de Nederlandse taal, maar ook in het Afrikaans en in het Engels. We doen dit voor u met veel plezier. In het nieuwe jaar mag u weer interessante verhalen van ons verwachten. Rond de eerste dag van iedere maand.

Ook aan de Heijstek-stamboom wordt nog dagelijks gewerkt. Fouten die er in de loop der tijd zijn ingeslopen worden gecorrigeerd. Mutaties worden doorgevoerd. Ook uw gegevens kunt u op de website bekijken. Heeft u geen inlogcodes? Maak die dan aan.

Wij wensen alle familieleden, waar ook ter wereld, mooie kerstdagen, een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2022. Blijf allen gezond.

 

Vir ons vriende in Suid-Afrika.

'n Jaar het tot 'n einde gekom. Nege jaar gelede het ons opgehou om die Heijstek-familietydskrif te versprei. Ons het sedertdien met julle gekommunikeer deur hierdie webwerf. In daardie tyd het ons meer as 400 keer op hierdie platform gepubliseer. Meestal in die Nederlandse taal, maar ook in Afrikaans en Engels. Ons doen dit graag vir julle. U kan in die nuwe jaar weer interessante stories van ons verwag. Rondom die eerste dag van elke maand.

Daar word ook nog daagliks aan die Heijstek-stamboom gewerk. Foute wat mettertyd ingesluip het, word reggestel. Mutasies word geïmplementeer. U kan ook u besonderhede op die webwerf sien. Het u nie aanmeldkodes nie? Skep dit dan.

Ons wens alle familielede, waar ook al in die wêreld, 'n geseënde Kersfees, 'n gelukkige nuwe jaar en 'n voorspoedige 2022. Bly gesond almal.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen