Vinaora Visitors Counter

1250837
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
70
671
2953
790068
13071
17131
1250837

Your IP: 3.215.79.204
2022-06-25 02:57

Laat verhalen niet verloren gaan

 

Net als ieder ander heeft ook u herinneringen aan ouders en grootouders. Voor u zijn het persoonlijke verhalen, maar sommige daarvan verdienen het om te delen met een breder publiek. Het weblog van de Heijstekfamilie is daar het platform voor.

In de voorbije jaren hebben wij veel gepubliceerd over wat zich voorheen in de familie heeft afgespeeld. Dat daar veel belangstelling voor is blijkt uit vele reacties daarop. Ook een verhaal van u willen wij graag publiceren.

Besef: als we de verhalen uit het verleden delen, delen we in elkaars Heijstek-geschiedenis. Generaties voor ons hebben toch niet geleefd om vergeten te worden?

Wat weet u zich nog te herinneren over uw Heijstek-grootouders? Bezit u foto’s uit het verleden waar een verhaal bij is te schrijven? Met veel genoegen maken wij ruimte vrij op het Heijstek-weblog.

Een kort verhaal of een lang verhaal? Het maakt ons niet uit. Wel verwachten dat in het artikel de relatie tot de Heijstek-familie moet blijken.

We nodigen u uit in de pen te klimmen en ons en de lezers van het weblog te verrassen. Bent u minder vaardig met het schrijven, we bieden u graag als ghostwriter een helpende hand. Uw reactie ontvangen we graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen