Vertaal/Translate/Select your language

Vinaora Visitors Counter

822025
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
111
462
1606
363376
12119
17142
822025

Your IP: 3.233.221.149
2020-02-26 05:03

Afsluiting van het jaar 2017

 

De afgelopen twaalf maanden heeft de redactie van deze familiewebsite zich weer ingezet voor het schrijven en redigeren van publicaties, voor het overgrote deel met een Heijstek in de hoofdrol. Ook dit jaar lukte het opnieuw een variatie in de onderwerpen aan te bieden. Gelet op reacties uit binnen- en buitenland ziet het er naar uit dat er opnieuw aansluiting is gevonden bij de interesses van de bezoekers aan de website. Ook in het aankomende jaar mag u weer op ons rekenen. Daarnaast ziet de redactie gaarne dat lezers zelf een bijdrage leveren. Heeft u een mooie herinnering aan een voorouder? Schroom dan niet en stuur uw kopij in. Wij redigeren dat graag.

Stuur uw bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Naast het schrijven van publicaties zijn ook veel uren besteed aan het uitbreiden en verbeteren van de Heijstek familiestamboom waarin meer dan 11.000 personen voorkomen. Nog steeds ontbreken er gegevens en komen onjuiste data en locaties in de database voor. Kijk eens op de familiewebsite www.heijstekfamilie.nl en zoek uw persoon, uw gezin etc. eens op en controleer of alles juist is wat er staat, en of de gepresenteerde informatie volledig is. Zo niet, laat het ons weten. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

De redactie van de Heijstekfamiliewebsite wenst alle lezers mooie kerstdagen en een voorspoedig 2018. Wij zien u graag terug op onze website.

 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen