Vinaora Visitors Counter

1250851
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
84
671
2967
790068
13085
17131
1250851

Your IP: 3.215.79.204
2022-06-25 03:08

Van papier naar digitaal

De terugloop aan inkomsten noopt kranten en tijdschriften te stoppen met de betaalde papieren uitgaves. Veel bladen gaan over naar een digitale versie, naar een blog dat dagelijks kan worden bijgewerkt. Het bestuur van de Heijstek Familiestichting vindt het nu tijd om ook die overstap te maken. De website is daarop aangepast en is omgebouwd tot een blog, waar al het nieuws en de berichten die wij tot nu toe in Bij Uitstek plaatsten, op komen te staan. Voordeel is dat op de site altijd up-to-date berichten staan. Een ander voordeel voor de lezers is dat de toegang tot de website gratis is; het abonnementsgeld komt dus te vervallen.

 

Als een nieuw bericht op de site wordt geplaatst gaat automatisch een melding naar het twitter-account van de stichting: @HeijstekFamilie. Daarin staat de titel van dat artikel, of bericht en de link om het artikel te lezen. Zo kunt u steeds op de hoogte zijn als er een nieuw artikel wordt gepubliceerd. Ditzelfde bericht komt ook op de Facebook-pagina met het adres: www.facebook.com/heijstek.familiestichting. Op deze manier blijft de Heijstek Familiestichting bij de tijd en is zij - in vergelijking met andere familie-organisaties - haar tijd ver vooruit.

 

Wij vragen u al uw nieuws en artikelen aan de redactie te blijven sturen, die zorgt voor publicatie op de website. Ook de geboortekaartjes en huwelijksfoto's blijven welkom. De redactie is van familieleden afhankelijk voor het familienieuws. Heeft u een oude foto en weet u nog 'iets' van de personen die daarop staan? Ook daarin is de redactie geïnteresseerd en die zal daar een leuk artikel van maken. Zo blijft de foto voor de hele familie bewaard.

 

Heeft u nog vragen? E-mail dan met het bestuur. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen