Vinaora Visitors Counter

1280136
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
73
543
2599
819604
6188
19607
1280136

Your IP: 3.238.225.8
2022-08-11 01:47

Heijstek Familieblog ruim een jaar in de lucht

In februari 2013, nu meer dan een jaar geleden, nam de Heijstekfamiliestichting het besluit te stoppen met het uitgeven en verspreiden van de gedrukte versie van het familiemagazine Bij Uitstek. In plaats daarvan is het familieblog www.heijstekfamilie.nl gelanceerd dat vrij van kosten kan worden bezocht.

 

Vanaf de eerste week was het spannend of het blog niet alleen gevonden maar ook of het gelezen wou worden. Na drie maanden registreerde we de eerste 10.000 bezoekers. Twaalf maanden na de lancering van het blog zijn we de 40.000 unieke bezoekers gepasseerd. Gemiddeld wordt het blog 110x per dag bezocht met uitschieters tot ver boven de driehonderd! Niet alle publicaties worden even druk bezocht. Een artikel dat blijkbaar minder interesse opriep werd door slechts 46 personen geopend. Daar tegenover staat een bijdrage dat door 508 personen werd bekeken en gelezen.

 

De familiestamboom die via het blog is te raadplegen wordt zeer frequent bezocht. Duidelijk is geworden dat het in een behoefte voorziet. Om dit bestand actueel te houden zijn we geheel afhankelijk van berichten van uit de familie. Familieberichten (geboorten, verloving, huwelijk of overlijden) kunt u insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Herkent u onvolledigheden of misschien wel fouten in het bestand, schroom dan niet ons te informeren.

Een kleine enthousiaste redactie publiceert minstens eenmaal per week een artikel dat de familie aangaat. De onderwerpen waarover wordt gepubliceerd zijn divers met genealogie als een “rode draad” daarin. De redacteuren zijn verheugd met wat is bereikt en zullen ook in de komende tijd wekelijks blijven publiceren. Daar mag u op rekenen.

 

Een wens die leeft, is dat het blog zich verder ontwikkeld tot een ontmoetingsplaats voor een ieder die de naam Heijstek (ongeacht de schrijfwijze) draagt. Vindt er bijvoorbeeld in de familietak waartoe u behoort een reünie of een familiebijeenkomst plaats, maak dan op die dag een paar foto’s. Met een kort stukje tekst willen we dat graag op het blog plaatsen.

Kent u bijzonderheden over voorouders, of bezit u foto’s van (over)grootouders, schrijf dat eens op en maak van de foto’s een scan. Wij nemen illustraties graag op in ons familiearchief en/of publiceren die op het blog voorzien van genealogische data.

 

Maakt u een bijzonder reis, heeft u een aansprekende hobby of ontvangt u bijvoorbeeld familie uit het buitenland?. Ook dan ruimen we graag wat ruimte op het blog in.

 

Hoewel meer dan tevreden zouden we nog meer bezoekers aan het familieblog zeer waarderen. Bent u actief op een van de social media (Facebook, Twitter) maak dan uw volgers attent op dit familieblog.

 

Reacties kunt u per mail verzenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar: Heijstekfamiliestichting, Postbus 26; 5160 AA Sprang-Capelle.

 

Passeren we in februari van het volgende jaar de 100.000-ste bezoeker?

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen