Vinaora Visitors Counter

1312581
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Alles
302
670
3593
850980
19613
19020
1312581

Your IP: 100.25.42.211
2022-09-30 10:40

Bio-groentepakketten per Heistek-fietskoerier in de Drechtsteden

 

Per 1 februari 2015 startten Drechtcycle en biologische boerderij Landzicht een samenwerking. Het wordt mogelijk om de groentepakketten van Landzicht op een duurzame manier thuis (of op het werk) te laten bezorgen in de Drechtsteden door de fietskoerier van Drechtcycle, waarvan Patrick Heistek de eigenaar is.

 

"Ik ben erg blij met deze samenwerking. Bezorging per fietskoerier is snel, schoon, voordelig en zorgt voor een betere leefomgeving; geen files, geen brandstofverbruik, geen parkeerkosten en geen parkeerplaats", aldus Patrick Heistek van Drechtcycle.

 
Mees en Ageeth Visser van Boerderij Landzicht uit Strijen leveren al meer dan 20 jaar hun biologisch geteelde groenten direct aan abonnees, via afhaaladressen. (groenten, fruit, aardappelen en speltpasta) Zij richten de boerderij zo in dat het mogelijk is om het dynamische geheel te ervaren. Zorg voor de aarde, de planten, de dieren en de mensen als één geheel; voeding met een toekomst voor zowel de consument als de boer.


Duurzame bezorging per fietskoerier past helemaal in die lijn en is een extra service die Mees en Ageeth graag aanbieden via Drechtcycle.


Drechtcycle Fietskoeriers is eind 2014 gestart in de Drechtsteden met de bezorging van zendingen van A naar B met als enig vervoersmiddel de fiets. Deze zendingen kunnen van alles zijn, brieven, pakketten, of zoals nu de groentepakketten. Alles wordt bezorgd in een waterdichte rugzak of met een aanhanger achter de fiets.Voor meer informatie: www.drechtcycle.nl en www.groentenabonnement.nl

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen